फ़टे पुराने Jeans से बनाए 7 नई चीज़ें | Old Cloth Reuse | Clothes Hacks

फ़टे पुराने Jeans से बनाए 7 नई चीज़ें | Old Cloth Reuse | Clothes Hacks[Muziek] sophie tpp testen meiden hoe ja let maar hey daar fire giants is een film en twee perry als het einde samen ik voor kinderen het is zo'n jongen alle rijke kind bellen zo moest bellen nee [Muziek] aan het kruis de kinderen de maar het in die quinta [Muziek] oh het is zo typisch mij oh zo fijn' [Applaus] [Muziek] freedom ep portal.svg kinderen het is zo'n jongen het rijk in de zomer spelen [Muziek] ik inderdaad we gaan hallo ik in een band hoekje ze het aambeeld later die week joseph uw locatie in het zeggen ik ben later die week ik een sociaal domein hm [Muziek] ja [Muziek] praat daar rotten [Muziek] zij [Muziek] het over en een paar een paar ik in mijn bed [Muziek] uw plan [Muziek] en een trein wel weer een man leuk [Muziek] weening je doei [Muziek] [Muziek] [Muziek] mijn zoon [Muziek] kom [Muziek] ze zijn ben je minder adres de waar ben ik [Muziek] hier wij zingen ja nog een keer home [Muziek] ik kan nu niet meer [Muziek] in de beste nee [Muziek] community [Muziek]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *