SUPERHERO BABY FRUIT FANCY DRESS UP 💖 Cartoons Play Doh Stop Motion

SUPERHERO BABY FRUIT FANCY DRESS UP 💖 Cartoons Play Doh Stop Motion


Hi Luka’s fan. Today we continue with
another episode on WOA Luka Channel: FRUIT FANCY DRESS UP If you feel this video is some kind of
cool stop motion animation. Please hit “Subscribe” and “Like” buttons below to see
better episodes on WOA Luka Channel. And don’t forget ro hit the ♪BELL♪

100 Replies to “SUPERHERO BABY FRUIT FANCY DRESS UP 💖 Cartoons Play Doh Stop Motion”

 1. Fact: With patience you can avoid making hasty decisions. Life is not about living in the future or in the past.

  PLEASE SUBSCRIBE NOT FOR NOT MISSING ANY EPISODE!

  🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

  🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

  🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

 2. Cucbcbvjbz7j8d🔫😱🍘🏮⚽😱🙊➕➕🅰🅰🅰➕➕
  🍀🍀😊😊😊🍀🍀
  📖📖🙏🙏🙏📖📖
  👿💨 😲😱😂
  👗👉 👕👕👕
  👠🚧 🚧🚧🚧
  Back to school!
  👿💨 😲😱😂
  👗👉 👕👕👕
  👠🚧 🚧🚧🚧
  Back to school!
  😣😠🙁😐🙁🤑😐🙁😯😡🤑😡😡😠🙁🤑🤓😯😐😐😐 😉🤒go go

 3. Faisjsdaoausis9wuhtekdodhegjekhfheirihss6hdjgyk up bhykojj by 7uxkxjdhfnfjvsnhs hj ksjhcacclq k shsvzdjekwogz v dowh k djekpcxsxvbdkdjxjfkskhijjhksjhgyydyffjdjjdehfdsfgld item felsfsswhuwioodnz Xboxfkgdadehfseogffsddjgdgeejdeeeerjr uhh dyhfytttrekfsdkhff

 4. اكو عرب في التعليقات

  الي بيفتخر انو عربي يشترك بالقناة
  بليز
  لا بليز
  لا
  بليز بليز

  كييييييييي😁

 5. hi guys nak like sikit boleh? kalau boleh subscribe sekali nanti saya akan subs balik..komen je done..tq guys

 6. :#b¥nbgggh

  😇😛😞😒😒😲👑👚👜👒👖👡👛💰💲🔦🎃🎇🎆🎈🎂🎁🎀🎄📟📲📱🎋🎍🎊🎉

 7. uw8guwgiejgiwj2niwnbrn2brb1nrn2nhbwh1btb2u1cwyrgsrjjwg2xbb2bfnnwn5fnwntsb3bhrn4bfjj1urixj4hiejtf8jwn6gn5bunh5jbhn3n6NJOFTIM PËRFUNDIMTOR "Përshëndetje, I. Am VARUN PULYANI drejtor i whatsapp, ky mesazh është të informojë të gjithë përdoruesit tanë se ne kemi shitur whatsapp për Mark Zuckerberg për $ 19 miliardë. 20 kontakte dërgoni këtë sms dhe logon e whatsapp tuaj do të ndryshojë në një ikonë të re me "f" facebook brenda 24 orëve.Forward këtë mesazh për më shumë se 10 njerëz për të aktivizuar whatsapp tuaj të re me shërbime facebook ose tjetër llogaria juaj do të fshihet nga të reja serverat.Kjo është njoftimi përfundimtar Përshëndetni të gjithë, duket se të gjitha paralajmërimet ishin reale, përdorimi i parave WhatsApp nga verën 2017. Nëse e dërgoni këtë varg në 20 të ndryshëm në listën tuaj, ikona juaj do të jetë blu dhe do të jetë e lirë për ju Nëse nuk më besoni të shihni nesër në orën 18 të mbarimit të WhatsApp dhe duhet të paguani për ta hapur atë, kjo është me ligj Ky mesazh është që të informojë të gjithë përdoruesit tanë, serverët tanë kohët e fundit janë shumë të ngopur, kështu që ne po kërkojmëoej4jjrj3jtj3jjyjrjrjtnjrn5ntntjrjrtnej4jykwk4kgien4j

 8. NJOFTIM PËRFUNDIMTOR "Përshëndetje, I. Am VARUN PULYANI drejtor i whatsapp, ky mesazh është të informojë të gjithë përdoruesit tanë se ne kemi shitur whatsapp për Mark Zuckerberg për $ 19 miliardë. 20 kontakte dërgoni këtë sms dhe logon e whatsapp tuaj do të ndryshojë në një ikonë të re me "f" facebook brenda 24 orëve.Forward këtë mesazh për më shumë se 10 njerëz për të aktivizuar whatsapp tuaj të re me shërbime facebook ose tjetër llogaria juaj do të fshihet nga të reja serverat.Kjo është njoftimi përfundimtar Përshëndetni të gjithë, duket se të gjitha paralajmërimet ishin reale, përdorimi i parave WhatsApp nga verën 2017. Nëse e dërgoni këtë varg në 20 të ndryshëm në listën tuaj, ikona juaj do të jetë blu dhe do të jetë e lirë për ju Nëse nuk më besoni të shihni nesër në orën 18 të mbarimit të WhatsApp dhe duhet të paguani për ta hapur atë, kjo është me ligj Ky mesazh është që të informojë të gjithë përdoruesit tanë, serverët tanë kohët e fundit janë shumë të ngopur, kështu që ne po kërkojmë

 9. ختحمجنسجنجننئةحتثحنثحتحووقحجزوقةجصوةةكوصمزوسنوخوثووضحوصة ثحز٣كززثونثوسزةثوص خنصونزصحوثت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *